31/12-10

Så, nu är jag hemma. Efter tolv timmar på ett flyg så landade vi på svensk mark cirka klockan tre på eftermiddagen idag. Så nu har man cirka 15 myggbätt på benen, ett par skor eller en väska som stinger kiss (?????) och man är knappt brun efter två veckor i Thailand... Nu ska jag i alla fall packa upp grejer och fixa bilder. Mormor är här, hon har bott här när vi har varit bortrest, ni vet, vi har katten Sune så mormor erbjöd att bo här och det verkar ha gått bra. I helgen blir det att köpa en ny tv till mitt rum och kanske köpa några nya filmer hihi, liksom om man köper en ny tv måste man ju köpa en eller två filmer. Haha.

-


You're never gonna be alone


My favorite


Music

All Time Low - Lost in Stereo (Live - Straight To DVD)

Lifehouse - Everything (Live in studio)

White Lies - From the stars


10/12-10


Idag blev det en fotorunda i stan med min finfina vän Josefin, henne har jag saknat massor.


Mitt liv

Jag vill bara spola fram tiden, vill bara hoppa överallt och kunna leva mitt liv.
Mitt liv är inte ett liv, mitt liv består av stress varenda sekund. Jag står inte ut längre,
jag förstår inte vad jag gör för fel hela jävla tiden, mitt liv består av misstag efter misstag.


I miss you and I wish you were here


9 dagar kvar (!!!)

Shit pommesfrites, jag kan inte fatta att dagen som jag har väntat på i 11 månader är snart här, bara 9 dagar kvar så är man påväg till Thailand. Jag förstår inte varför jag längtar så jävla mycket, det kanske är för att jag vet att jag slipper piss kylan här i Sverige? vette fan. Hur som helst blire andra gången jag for iväg till Thailandet, dock nytt ställe. Jag kom på idag att det kanske är dags att gå och köpa de små grejer inför resan, en mini-fläk är ju ett jätte måste att ha med och en bok är ju bra att ha med sig. Har hunnit kollat runt på olika väderprognosar för Phuket, de visar vädret för nästa vecka och det ser riktigt bra ut, typ dagen innan vi kommer så går det från regn till sol i typ en hel vecka, i like.

Fallen ängel


Tänkte tipsa om en sjuk bra bok. Fallen ängel/Hush, hush(eng.) av Becca Fitzpatrick är en sjuk bra bok. Såklart har de inte översatt andra boken till svenska... Hur som helst tänkte jag förklara om vad boken handlar om men jag kom på att jag suger på att förklara så ni får läsa på internet om ni vill veta. Nu när jag väl tänker efter så är den lite lik Twilightböckerna men på något vis blir den så olik Twilightböckerna, antar att det är bra? Äsch hur som helst rekommenderar jag denna bok, det var så jäkla spännande så att man ville fortsätta läsa.


Orkar inte mer

Jag är trött på allt. Vad jag än gör verkar det bara bli fel. Jag orkar inte längre, jag vill inte låtsas gilla dig, du är en sådan person som jag hatar och jag klarar inte av dig längre. Nu säger jag stop. Jag klarar inte av alla dina klagomål varje dag, låt mig va, jag är jag. Jag orkar inte höra att jag bara gör fel, jag orkar inte vara din vän längre. Inse, du är ingen bra människa för mig! Jag ser ingen framtid med dig, jag klarar helt enkelt inte av dig längre.
Jag är helldre ensam än att låtsas vara din vän


Sometimes it's more noble to tell a small lie than deliver a painful truth


Nawww


Får mig att tänka på min lillasyster. min lillasyster är den bästa och sötaste lillasystern man kan ha, Punkt slut.


RSS 2.0