Beyond the break

Våren 2007 gick denna braiga serie Beyond The Break, det är nog en utav de bästa serierna jag har sätt och detta var bara första säsongen (tydligen). Nu ska jag ta och förklara. Våren 2007 började Beyond The Break sändas här i Sverige. Jag och min syster älskade serien men när väl sista avsnittet skulle gå, nej då visade de den inte, ni ska bara veta hur sur jag och johanna blev, haha. Så jag i alla fall har gått och trott sedan den dagen att de la ner serien men nejnej, så var det icke, de är inne på sin tredje säsong i Usa och här i Sverige? Noll, de har inte sänds ett enda avsnitt sedan den dagen (någon gång i juni 2007). Så jag gick in och sökte igonom alla svenska sidor som säljer filmer och jag hittade första säsongen på megastore, dock tar de in den från England så jaa.. funderar på att beställa hem den men jag ska ju till London på sportlovet så jag ska nog vänta tills då och köpa den där istället, då kan jag hålla tummarna för att de kanske har till och med andra och tredje säsongen också.

Beskrivning: Justin Haley är surf mästare som har nyligen fått ett kontrakt på Hawaii, han ska lära ut flera ungdomar att bli riktiga surf mästare. Han sätter alla de tonåringarna i ett hus vid stranden för att få sin utbildning. När Lacey Farmer ser en tv-rapport om Justin vad han har gått med på så for hon iväg till Hawaii och ber om en sponsring från Justin (som var hennes första surf lärare). Han vädjar till henne men hans chef vägrar på grund av hennes kriminalregister.

 


I'm going to thailand... next year!


bild från fritidsresor.se


Ni hörde rätt, jag ska till Thailand. Nästa jul är det bestämt att vi ska befinna oss där nere.


God Jul


23 december 2009


För någon dag sen kom mamma hem med två runda grejer. Vet inte vad man kallar de men de var verkligen fina, så jag tyckte att de var värda att ta några bilder på.


Untitled


Jag älskar mina tofflor. Rätt gamla dock, fick de i julklapp för tre år sen har jag
för mig. Har inte använt dom så mycket men nu kan man ju inte motstå de.


Get Smart


På morgonen gick denna roliga film på tv:en Get Smart. Har alltid fått en uppfattning om att den verkar vara dålig (fråga mig inte varför) men nix, den var väldigt bra faktiskt. Otrolig rolig måste jag få säga också. Beskrivning: Max är en analytiker åt den hemliga underrättelsetjänsten CONTROL. Max vill bli fältspion men hans chef tycker att hans arbete som analytiker är väldigt viktig. Det kommer ett uppdrag och chefen ger Max en chans för att visa vad han går för som att jobba som fältspion.

I want


Varför ska junkyard inte finnas i en affär här i Stockholm? jag blir så sur, de ända affärerna i Sverige ligger i Trollhättan och någon liten affär i Smögen som har bara öppet på sommaren. Så ni förstår att man måste beställa hem, men det får jag icke när det gäller jeans... typiskt men om det blir julrea på junkyard så ska jag ta mig fan beställa hem jeansen och någon t-shirt (ovanför). Där fick ni höra lite saker som jag har hmm.. tänkt på länge, man blir ju bara för sur ibland. Jag blir riktig sur också på mig själv eller jag kan ju lika gärna bli sur på Stockholm som aldrig har en bra klädaffär.


Why is everything so hard?


Old Dogs / Hachiko

Nu har jag hittat två filmer som jag skulle gärna vilja se och de är Old Dogs och Hachiko. Old Dogs kommer ut den 25 december och Hachiko kommer ut i början av 2010 så det är bara att vänta, eftersom jag hatar att gå på bio så väntar jag tills de kommer ut på hyrfilm (så mycket billigare).
Nedanför ser ni trailerna för filmerna.


Jag saknar värmen men ändå inte


Cypern 09.

snow dogs


Idag plockade jag fram denna film från bokhyllan: Snow Dogs. Har säkert sätt filmen 5 gånger men jag tycker det är en sådan härlig film. Jag har börjat gilla mer och mer hundrasen också, jag antar det är Alaskan Malamute eller Siberian Husky men jag är nästan helt säker på att det är Alaskan Malamute, någon som vet det rätta svaret får gärna skriva en kommentar.
Beskrivning: Filmen handlar om tandläkaren Ted Brooks från Miami får reda på att han är adopterad genom ett testamente. Ted åker upp till Alaska för att se vad hans arv innehåller, han får reda på att han har ärvt ett gäng slädhundar och att hans pappa bor i byn.

Hundarna D.J (Demon), Koda (Yodel) och Floyd (Mac) är också med i filmen Eight Below.


i'm happy today


Nu har äntligen jullovet börjat eller om man ska vara exakt så blev det jullov för mig runt halv elva på förmiddagen. Vi fick reda på vad vi fick i betyg och jag är väl nöjd, dock inte i bilden men det ska jag fixa tills slutbetygen annars var jag nöjd. Ska också försöka höja mig i några ämnen till tror jag, får se om jag hinner men jag hoppas på det bästa.

håkan helolström - nu kan du få mig så lätt


Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt


snö, snö och ännu mer snö


Jag har nog inte sätt så här mycket snö på flera år. Det är hur mycket snö som helst och det betyder att man kan tjäna pengar - skotta snö. Så idag känade jag 100 kr. 100 kr rikare ska man väl säga, haha.

För övrigt så har jag varit på Skansen i snöstormen, fy fan säger jag bara. Förstår mig inte på denna skola som jag går i, de bestämmer sig för att gå på Skansen när det är detta väder... aja huvudsaken var att kolla på djur och vi såg några i alla fall: vargar, gråsälar, lo-djur, ugglor och sen minns jag inte.

Bästa/Sämsta julkalenderna


De 4 bästa julkalenderna genom åren:
1. Sunes jul/Håkan Bråkans jul.
Dessa är nog de bästa julkalenderna som har uppfunnits. Håkan Bråkans jul och Sunes jul har helt enkelt allt som en julkalender ska ha. Så båda kommer på första plats.

2. Pelle Svanslös.
En riktig bra film för övrigt. Tycker allt är så jäkla coolt byggt och helt enkelt en jäkla bra julkalender.

3. Diselråttor & Sjömansmöss.
Denna är också coolt byggt. En riktig bra julkalender, vad mer ska man säga? En bra julkalender helt enkelt.

Nu kommer vi till de sämsta genom åren.

1. Allrams Höjdarpaket.
Denna är nog den sämsta julkalendern som har skapas. Det är typ dockor som går runt och runt och på självaste julafton kom det snö... dålig julkalender som sagt.

2. Superhjältejul (julkalendern i år).
Såg första avsnittet och jaaa.. dålig. Tycker den är väldigt barnslig, liksom vuxna människor som beter sig som barn? + De sjunger, det är nog det sämsta man kan göra i en julkalender.

3. Skägget i brevlådan.
Också en barnslig film. Vuxna är som barn + hela "staden" är inne i ett hus.. konstigt? ja!. 

Alla säger att det är vi som växer ifrån sig julkalenderna men det är det fan inte, julkalenderna blir bara sämre och sämre för varje år.  


Eight Below


Har länge tänkt se denna film men har aldrig hittat den men vips så går den på kanal 9 (igår) och då passade jag självklart på att kolla på den. Kan säga att den är väldigt sorlig och väldigt bra. Beskrivning: Filmen är inspirerad av en verklig händelse. Handlar om polarguiden Jerry som är "bosatt" på Antarktis med sina forskarkompisar. När en forskare och Jerry är ute i vildmarken så skadar forskaren och måste iväg för vård samtidigt drar sig en stor polarstorm över Antarktis. Det betyder att alla måste ekvauera men de får inte med sig Jerrys slädhundar som tvingas stanna kvar.


13 december 2009


Idag tog vi upp julgranen. Vi kör på plastgran som varje år, det är så mycket bättre än en riktig


vintern är här


Nu snöar det för fullt här hos mig och det är inte lite snö, mycket snö! Hoppas att snön kan stanna kvar tills julafton. Eftersom snön är här så bjuder jag på en vinterbild som jag tog förra året.  

ont

Usch vad ont jag har. Igår tog jag nämligen sprutan, ja ni kan ju nästan gissa mot vad: svininfulensan. Alltså jag kan inte beskriva hur ont jag har, har inte bara ont i armen, nejnej, ont har jag över hela kroppen.. förutom högerarmen, fråga mig inte varför men så är det. Dessutom mår jag piss men jag hoppas att detta varar bara under helgen, har inte tid med att vara hemma från skolan dessutom är det ju sista veckan innan jullov.

Busted - Losing You


Busted - Losing You


Ny ryggsäck? Ja tack

Jag funderar på att beställa hem en ny ryggsäck. Den som jag har nu börjar gå sönder och är redan lite sliten, köpte väskan sommaren 2007 så jag har haft den i ett bra tag. Just nu funderar jag på att köpa någon utav dessa tre ryggsäckar:

pictures of sune


music is my drug


Thailand/England


Bild nummer 1 är tagen av mamma eller pappa. Bild nummer 2 är tagen av mig eller min syrra.
Oj, vad glad jag är idag. Idag beställde vi en resa till London, England. Vi kommer åka dit under sportlovet och det blir jag, johanna, mamma, mormor och farmor. Lillsyrran och pappa får stanna hemma, hah. Ska kolla runt på internet vart alla Billabong, Nikita, Roxy och alla ligger, har för mig att de affärerna finns i London. Jag har i alla fall sparat en hel del pengar, sedan min födelsedag faktiskt så jag har en bra slant men mer ska det bli. Så mycket shopping blir det, dock så är shopping inte mitt största intresse men liksom det är ju London vi snackar om, i ENGLAND!. Det blir min andra resa till England, skojigt!

Andra resan är till Thailand. Vi har planerat att vi ska vara där över julen, i två härliga veckor (då ska jag bli brun!). Resan är inte beställd än eftersom de har inte börjat sälja än inför december nästa år, än så länge har de bara kommit till sommaren 2010. Har för mig att de börjar säljas på våren? Aja roligt ska det bli i alla fall, då ska hela familjen med eller det är väll självklart. Det blir min andra resa till Thailand, sist jag var där var 2004, då var vi på härliga ön Koh Samui. Det blir nog inte Koh Samui igen, det var alldeles för krånglig resa för min familj men en väldig vacker ö.

hur gick detta till?


Igår fick jag för mig att möblera om i mitt lilla rum, det slutade med att jag inte kom någon vart så jag ställde tillbaka allting igen. Men när jag väl hade ställt tillbaka sängen, skrivbordet och allt och tagit fram en ljusstake så såg mitt rum så mycket större ut än vad det gjorde innan. Väldigt konstigt, till och med min syrra undrade vad jag hade gjort. Vi kom fram till att det var ljusstaken som gjorde typ något så att det blev större eller så var det att jag hade dragit upp mina persienner, haha. Jag tror nog på alternativ 2. Ni förstår jag gillar inte att ha persiennerna uppe, jag tror hela tiden att det ska komma någon och skrämma mig, därför har jag dom nere hela tiden men jag ska försöka komma över den rädslan.

You Me At Six - Kiss And Tell



You Me At Six - Kiss and Tell


En av fem


Oj vilken trevlig dag det blev idag. Jag är en utav de fem finalisterna hos Kamilla om att bli veckans blogg hos henne. Om ni gillar min blogg så får ni gärna rösta på mig. Klicka här så kommer ni till inlägget där man kan rösta


Open your eyes


If you open your eyes you'll see that something is wrong..


Julklappstips (till dig själv)

Okej, kanske inte så klar rubrik men aja det får duga. Tänkte tipsa om en smart grej som man kan önska sig i julklapp om man gillar filmer, musik och så vidare. Jag älskar som sagt filmer så varje år när det är julrea på t ex cdon.se eller ginza.se så kostar en film för runt 20-70 spän, billigt? JA! Så förra året fick jag ihop 5 filmer runt 200-300 kr, och hur ofta får man det för så många filmer? Aldrig! Så jaa, för er som gillar filmer, passa på att beställa hem många filmer under julrean. Önska t ex ett presentkort på cdon.se eller någon annan trevlig butik.

Önskelista

Tänkte dela med mig med min önskelista till julafton:
- Pengar
- Locktång
- Jacka från Volcom (junkyard.se)
- Presentkort: Cdon.se
- Två skivor
- Filmer: 
  The Proposal
  Inglourious Basterds
  A Walk To Remember
  Narnia 2
  McFly - Radio:Active - Live At Wembley

Det som jag vill ha mest just nu är nog pengar och jackan från Volcom:



3 december


Det märks att det börjar bli vinter nu, härligt? Både ja och nej.


Ny design var det här!

Rubriken säger allt


RSS 2.0