Imorn smäller det!


Imorgon är äntligen dagen här, dagen då Paramore kommer stå på en scen här i Sverige.
Ojoj, det ska bli sjukt roligt. Det blir jag och min vän Ebba som kommer stå där i "rummet" bland alla andra människor. Denna blir min femte konsert också. Just nu värmer jag upp min ipod med deras låtar, favoritlåt är nog Brick By Boring Brick. Jag kan också säga att jag har laddat min kamera för fullt, det kommer nog komma upp en massa med bilder på tisdag.


Pearl Harbor


Idag kom denna film i min brevlåda: Pearl Harbor. Beställde filmen i torsdags från bästa cdon.se. Eftersom det går en intresseklubb i släkten så är jag en andra världskriget-nörd, eller nörd var att ta i men jag tycker andra världskriget är väldigt intressant, fråga mig inte varför det har bara blivit så.
Hur som helst så kollade jag på filmen nu ikväll och jag kan bara säga att den är värd att se om och om igen. En jäkla bra film, bra skådisar och handlar som sagt om Pearl Harbor. Filmen utspelar sig runt 1941-1942 då andra världskriget är på full gång. Barndomsvännerna Rafe och Danny jobbar som piloter för Usa. De blir både förälskade i samma kvinna, sjuksköterskan Evelyn. När japanerna går till attack mot Pearl Harbor så dras Danny och Rafe in och måste upp i luften och skjuta ner japanerna.
Mer berättar jag icke, dock så är det svårt att förklara men jag föredrar varmt om denna film. Kan säga att den är väldigt sorlig eller det hör man väll självklart bara på namnet Pearl Harbor, allt är bara så sorligt och hemskt.

Är i alla fall super nöjd att den står finfint i bokhyllan bland alla mina filmer, en favoritfilm. Jag lovar er, när jag flyttar hemifrån kommer jag nog ha en hel bokhylla full med filmer.

Denna film är den bästa filmen som jag har sätt under mitt liv.

Ljus


nikitaclothing.com


Ska försöka ta en sväng in till Åhlens city och Oneoff och kolla lite, det finns ju en massa med Nikita kläder där som jag skulle gärna vilja ha och eftersom jag har en bra slant så kan ju jag lika gärna passa på.

The Proposal


Idag hyrde jag The Proposal, har velat se den hur länge som helst men den har alltid varit slut där vi hyr filmer. Ville icke se den på bio, jag ogillar att gå på bio så jag brukar alltid vänta tills filmerna kommer ut på dvd så man kan hyra eller köpa. Aja jag kan säga att den är skita bra i alla fall, eftersom jag är en filmnörd så kommer nog filmen finnas snart i min bokhylla bland alla mina andra filmer, hehe. Nej, men nu ska jag förklara kort om filmen: Margaret är chef men blir utvisad från USA och då kommer hon mista sitt jobb. Men Margaret har andra planer, hon meddelar plötsligt att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Andrew ställer upp och de beger sig av till Alaska, där de ska överyga Andrews familj om att deras kärlek är äkta.


värme

Jag tar nog tillbaka att jag vill ha vinter, vill just nu ha värme. År 2004 var jag och släkten nere i Thailand på härliga ön Koh Samui. Så nu bjuder jag på några bilder från härliga Thailand.
(obs. det är icke jag som har tagit bilderna, det är mamma eller pappa)one day


Sometimes this house feels like a prison that I just can't leave behind there's so many rules I got to follow 'cuz you can't let go I don't wanna hear it And I just can't believe it All the stupid things you say but One day I won't take this anymore One day I'll be old enough to do what I want to I won't have to run away And you won't be there to say I'm not allowed to One day Sometimes I wonder if you know me Or if you just pretend to care Tell me are you on a mission to bring me down? Go away Don't look at me 'cuz we're not the same And you can't do nothing You can say That it's not ok But I'm not afraid And you can't do nothing nanana...One day. - Simple Plan - One Day


mcfly - the heart never liesMcFly - The Heart Never Lies


Glädje var det här


För tjugo minuter sen blev det klart att Dif stannar i Allsvenskan nästa år!. Dif vann över ett lag från Superettan, kom ej ihåg namnet, men de var från Södertälje i alla fall så nu stannar älskade Dif kvar i Allsvenskan. Det blev mycket glädje här hemma, förutom för två stycken, hah. Så nu när jag träffar släkten igen så ska jag reta alla, ni förstår hela min släkt består nästan av bara bajare tyvärr.. det är bara jag, pappa, julia och någon enstaka mer i släkten som är difare, resten bajare... (haha)

Jumper


För någon dag sedan såg jag en liten bit av Jumper och den var riktig bra men jag hann som sagt inte se hela så nu hade jag tur,  såg att den går idag klockan 15:30 på Canal+Action. Ni förstår, jag är en riktig filmnörd -  I love movies. ( Ursäkta för en skitdålig "bild" som jag försökte fixa till.. )

pictures


I am a cat, who are you?


En av tio


Såg nyss att jag är en utav de 10 finalisterna hos Emma (sommarfreak.blogg.se) om att bli månadens blogg hos henne. Om ni gillar min blogg så får ni gärna rösta på mig. Det ni behöver göra är att skriva en kommentar HÄR! och skriva att du röstar på nummer 1.

Son of Dork - We´re Not AloneSon of Dork - We're Not Alone


en efterrätt


Nu tänkte jag tipsa om en efterrätt som är hur god som helst, såklart är denna min favoritefterrätt. Vet inte vad den heter men mamma fick tipset om denna efterrätt av min morbrors tjej
Nu ska jag försöka förklara:
Detta är en efterrätt som sagt, vi kan kalla den hmm.. varma bär och vit choklad + glass (haha).
Man behöver bär, man kan ha vilka bär som helst eller frukter till och med, men jag har bara haft med bär, man behöver vit choklad och glass + smör till formen, det är det ända och det går hur fort som helst.
Eftersom det börjar bli vinter så kan man köpa ett paket med blåbär och hallon, ett sådant där det är båda i.
Som sagt jag förklarar redan dålig..

Aja nu berättar jag steg för steg.
1. Ta fram bär, vit choklad, smör och en avlång form (det går bra med vad som helst).
2. Sätt på ungen, kommer ej ihåg hur många grader men jag har för mig att det är 200.
3. Ta lite smör och smeta det runt i formen så att bären eller chokladen inte ska fasta.
4. Häll bären i formen.
5. Hacka chokladen så det bli i små bitar och sedan häll i det ovanpå bären i formen.
6. Lägg sedan formen i ungnen i 10 minuter och sedan är det klart.
Nu behöver det bara glass och sen så är det färdig. Supergott och väldigt enkelt.

(Ovanför ser ni två bilder, den översta är precis innan jag ska sätta den i ugnen och den under är när den har precis kommit ut från ugnen)


första dagen


Då var första dagen på praoen avklarat. Det var väldigt roligt att få träffa hela 18 hundar och de var jätte trevliga där som jobbar på hunddagiset. Snacka om att man får mycket motion, sammanlagt så var vi ute i 3 timmar under dagen. Fick lite ont i knäna när vi gick och nu börjar jag hata ännu mer att jag ramlade med snowboarden i vintras... måste nog beställa en tid till doktorn snart.

Äntligen

Jag klurade ut det sista och nu är designen äntligen färdig. Jag är riktig nöjd med den.


Den nya "designen"

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det blev bara en ändring på headern och lite i menyn. Igår hade jag gjort klar med den designen som jag skulle egentligen ha haft men i den sista sekunden så märker jag ett fel och jag fattar noll hur jag ska fixa det. Så denna design får duga nu tills jag har klurat ut felet.


RSS 2.0