that day


That day never came, that day never comes I'm not lettin' go, I keep hangin' on
Everybody says that time heals the pain I've been waitin' forever, that day never came


en ny dag


Jag förstår verkligen inte på min familj. När jag väl har lov och kan sova länge, nä då ska dom gå upp tidigt och ha högsta volymen på tv:en, kan säga att det är så här varje helg också. Ni som har två våningar eller har era rum långt från tv:en, var glada!


Krankenhaus


Tyskland 07


27 februari 2010

Alla vet nog att Tokio Hotel kommer till Sverige på torsdag och spelar på Globen och sedan dagen efter i Göteborg. Jag skulle ha gått på konserten här i sthlm men jag är som sagt i London då. Så jag säger bara lyckosar er som kommer befinna er på någon utav konserterna. Men det som jag vill ha sagt är att TH's svenska fans försöker sprida ut om tre grejer som fansen kommer förhoppningsvis göra under konserterna:
1. Klappa/Stampa i takt och peka mot Bill under Hey Du/Hey You.
2. Kasta gula och blå ballonger under Forever Now/Für Immer Jetzt.
3. Sjunga "By Your Side" när killarna lämnat scenen.

Om jag skulla haft möjligheten att gå så skulle jag lugnt ha följt dessa grejer, liksom varför inte? Fatta vad coolt det skulle vara om alla gjorde det


dyrt


Idag åkte jag och mamma förbi Panduro och köpte lite grejer till mig. Ni förstår jag håller på göra mitt slutbetyg i bild och slöjd just nu och jag tänkte lika gärna att jag kunde måla och snickra ihop det sista nu under lovet, så idag var jag och köpte lite olika färger, penslar och papper. Det är typ en speciell färg man ska ha så jaa, dyrt. Så nu håller jag på måla allting men jag förstår bara inte hur färg kan vara så jäkla dyrt, jag får väl vänja mig nu om jag vill bli målare.

my name is Sune


Pierre Bouvier


sportlov


Då var det äntligen sportlov, det betyder att London närmar sig nu: 5 dagar kvar!


30 Seconds To Mars - Kings and Queens


30 Seconds To Mars - Kings and Queens


-


Somebody else 'Round everyone else Watchin' your back Like you can't relax 
You're tryin' to be cool You look like a fool To me


22 februari 2010


Idag kom johanna och pappa hem från Madrid. De har varit och kollat på när Real Madrid spelade mot något annat lag, så jag blev inte driekt avundsjuk. Jag fick i alla fall en tröja från Quiksilver och mitt favoritgodis: Schoko-Bons (ovanör).


details


filmer


Några utav mina favoritfilmer
1. Pearl Harbor (världens bästa film) 2. Joe Jättegorillan (Mighty Joe Young) 3. P.S I Love You 4. Pride & Prejudice 5. 101 Dalmatiner 6. 102 Dalmatiner 7. Ladder 49 8. 27 Dresses 9. The Red Baron


Verkligheten

Ni som inte vet så är jag en riktig päls-hatare, jag menar att päls ska sitta på djur, alltså inte på kläder som vi människor ska använda. Jag blir fruktansvärt arg när jag ser folk i pälskläder, liksom hur snyggt är det att ha döda djur på sig? Nej där går gränsen för mig. Så nu vill jag visa er verkligheten vad ni egentligen har på er och hur djuren blir behandlade.

Detta är verkligheten bakom pälskläder, så alla som äger en pälsjacka eller något liknande, kolla gärna på videon och då kanske ni förstår vad jag menar.


five for fighting - chances


Five For Fighting - Chances


7 Februari 2010


Ett par shorts som jag köpte där, ett utav de bästa köpen jag har gjort.
Bilderna är fotograferade av mig.
Danmark 08


h&m


Tog en sväng till h&m idag, köpte bland annat en t-shirt (ovanför) som är väldigt bekväm måste jag säga, den fanns i svart, grön, blå och rosa. Funderar på att köpa den gröna i London, hah big plan X) Ska bara ha ett par jeans och en tröja sen väntar jag tills London. Har också knarkat Prison Break idag, alltså det går inte att sluta kolla på den serien.

en höstkväll


Neverstore - 5 September 2008, en dag att minnas


pictures from yesterday


Nytt

Ny design var det här.


Home


Home is where the heart is, It's where we started, Where we belong


The Blind Side


Det går inte att beskriva denna film, jag säger bara: Kolla på filmen, det är den värd.


Good Charlotte - The Anthem


Good Charlotte - The Anthem


Prison Break Säsong 1


Idag kom denna finfina sak hem i min brevlåda. Beställde hem första säsongen av Prison Break för bara 99 kr från cdon.se, liksom när det är så jävla billigt måste man ju slå till, haha.

Annars har jag haft simning i skolan idag, trodde det skulle bli tråkigt men när man är två josefiner(ja båda vi heter josefine eller rättare sagt josefine och josefin, haha) så blir det ju aldrig tråkigt, haha.

RSS 2.0