I will always hate you


Kom ihåg


Några filmer som jag gärna skulle vilja ha just nu:
New In Town
Brothers
Hachiko
In Love And War
The Express
Rescue Dawn
Band of Brothers - Box
The Pacific - Box

Det var en fredag i juni


Nu är jag hemma igen, kom hem rätt tidigt: cirka kl ett. Hur som helst så var min midsommar helt okej, det var typ första gången det var sol på midsommarafton i dalarna, så jag är nöjd.

Dalarna


Åker jag upp till dalarna och träffar finfint folk, kommer hem igen på söndag eftermiddag.


Ingen rubrik


Nu har mamma och hennes vän bestället en resa till London (nästa vecka) och gissa, jag eller varken resten av familjen får inte följa med. Så istället ska jag skicka med en massa pengar så får hon köpa många t-shirtar + tjocktröjor, det är ju skit billigt där! Så innan hon åker ska jag visa hur kläderna ser ut på internet så får vi hoppas att de finns där. När vi var där i våras så köpte jag en t-shirt som kostade där 200 svenska kr, här hemma kostar den 500 kr, fatta vad jag tjänade, så gissa om jag skickar med mycket pengar, haha.

I wish I could help


Nu är jag förbannad, ledsen m.m. Jag har precis sätt en ny djurplågerivideo, jag förstår inte varför jag ser på dessa, jag blir ju ändå lika förbannad men aja sån är jag, jag vill se verkligheten (det borde alla göra för en gångs skull). Jag hatar verkligen djurplågeri, det värsta jag vet är djurplågeri rättaresagt. En vacker dag ska jag bli vegetarian, jag står inte ut med att ha en sådan hemsk känsla längre. Jag känner mig så jävla skyldig till allting, jag står inte ut men nu vet jag vad jag sak göra. När jag har tillräckligt med pengar ska jag donera en jädran massa pengar sedan när jag har gått i pension ska jag köpa en stor gård och ta hand om djur som har farit illa, djur som ingen vill ha m.m, då kommer jag nog vara som lyckligast, att jag vet att jag hjälper djur. Annars, kom ihåg, man kan adoptera djur - det ska jag ta mig fan göra när jag ska skaffa fler djur.

W995


Lite mer än en månad tidigare köpte jag denna goding än vad jag hade planerat. Nu är äntligen Sony Ericsson W995 äntligen min! Äntligen kommer jag se vad det står på skärmen!! Haha. Glad är jag i alla fall. Och nu kan jag ta bra bilder, lyssna på musik och filma! Denna mobil har jag drömt om att få, nu är den äntligen min. Jag vet att det bara är en mobil, men vad fan, ibland orkar jag inte gå runt med mina stora kamera, istället kan jag ta denna och få tillräckligt bra bilder. Ännu en gång, jag är glad.

You Suck At Love


Simple Plan - You Suck At Love (live). Ny låt från bandet, just nu åker de runt på festivaler och då spelar de upp låten, You Suck At Love kommer komma ut på singel snarast(?) Men riktig bra är låten i alla fall.

I have decided


Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra med mina pengar som jag får efter jag har sommarjobbat klart. Först blir det en ny mobil: Sony Ericsson W995 Svart, sedan tar jag nog en tusenlapp som jag kan handla kläder för sedan sparar jag resten till nästa sommar då jag förhoppningsvis kommer åka iväg på Surfcamp i Frankrike. Om det blir så att jag åker iväg och jag vill fortsätta lära mig surfa så har jag planerat att jag åker då på vintern till Costa Rica på Surfcamp. Nu hoppas jag bara att det går, då skulle en utav mina största drömmar gå i uppfyllelse.

Lista

Nu har jag listat ut några tv-serier, första plats och så vidare.

1. Friends/Vänner. Helt klart kommer Vänner på första plats, enda serien som man kan kan se avsnitten om och om igen och man skrattar lika mycket. Man behöver bara kolla på deras vinster och nomineringar så förstår man.


2. Prison Break. Bättre thrillerserie får man leta efter. Alltid lika spännande och man blir alltid lika förbannad, finns inga ord hur bra denna serie är, dock har jag inte sätt alla (endast 4 avsnitt kvar + den slutliga filmen om jag har räknat rätt) men bra är den minsann.


3. How I Meet Your Mother. Denna serie upptäckte jag bara för något år sedan och den satte sig i mitt hjärta direkt. Riktig rolig men den kommer nog aldrig slå Vänner om man ser det så, men ett gott skratt får man alltid.

Surfcamp?


Idag tog jag och syrran en sväng in till stan, när vi var på Hollywood så hittade Johanna dessa reklamkort, såkallade Surfcamp. Nu har jag undersökt Surfcampen på deras hemsida och allt och jag skulle lugnt vilja åka ner en vecka till Frankrike nästa sommar och lära mig surfa, då skulle en dröm gå i uppfyllelse.
Men apropå affären Hollywood, jag förstår inte hur otrevlig man kan vara. Varje gång jag har varit i affären så har de som jobbar alltid varit så jäkla otrevliga så det har slutat med att jag inte velat köpa något men nu struntade jag i det och fick hem en skit snygg t-shirt + linne från h&m. Jag är nöjd.

Watermelon and Strawberries


Det bästa med sommaren är nog all dessa frukter. Jag älskar vattenmelon, har käkat melon hur mycket som helst nu och det är bara juni, ojoj. Men man måste ju passa på när de finns, detsamma med jordgubbar.

Kom tillbaka


Just nu skulle det sitta fint om solen kom fram och det blev molnfritt som det har varit de senaste dagarna.


Glasscheck


Igår fick jag hem ett kort+brev i brevlådan. Det var så att för någon dag sedan köpte vi en Daimstrut men när vi öppnade den så fanns det ingen strut(!!?) + glassen var helt missformad. Dum som jag är så blir jag skit förbannad, jag hade ju längtat efter den dära jävla glassen men aja då skickade vi ett mail till GB och jaa detta slutade det med: En glasscheck på GBs glasser för 50 kr. Om jag är nöjd? Självklart, haha.

Äntligen


Simple Plan in my heart. Äntligen är albumet på gång och jag kan fan inte ens fatta att jag har träffat Chuck!! Shit.

Rikard Palm ringer Tokyo


Är det bara jag som saknar Rikard Palm på nyheterna? För er som saknar den rolige Rikard Palm så titta och njut, ett gott skratt kommer ni få.

Stop-Loss


En film som förtjänar allas uppmärksamhet kan jag börja med att säga. Stop-Loss är baserad på en sann historia, Sgt Brandon King återvänder från Irak till sin hemstad i Texas. Men när han väl kommer tillbaka blir han kallad tillbaka till Irak varken om han vill eller ej. Mer berättar jag inte, ett måste att se.

Välkommen till världen


Att Julia har det bästa rummet vet nog alla i detta hus, titta bara vad hon får för utsikt. Lilla "bäbisen" var alldelse ny, jag menar verkligen ny, kom nog till världen för bara någon timma sedan.

Bryan Adams - Here I Am


Motion


Imorn börjar mitt sommarjobb. Hur jag ska ta mig dit är svaret cykel. Från mig till dit, är cirka 6-7 km och sedan ska jag hem så jag kommer cykla cirka 1 mil på en dag. Bara på 5 dagar så kommer jag ha cyklat 5 mil, fatta vad mycket motion jag kommer få! Mycket bra, kanske slipper att gå till gymmet då? hah. Så om jag ska räkna ihop allting så kommer jag cykla 14-15 mil under alla dessa jobbdagar.

The Time Traveler´s Wife.


Namn: The Time Traveler´s Wife/Tidsresenärens Hustru
Skådespelare: Eric Bana, Rachel McAdams
Beskrivning: (Lat jag är, taget från cdon.com) Första gången Clare träffar sin blivande make Henry är hon bara sex år gammal. Henry är trettiosex och dyker upp hemma hos Clare från ingenstans. Det visar sig att han lider av en minst sagt märklig sjukdom som gör att han kastas från tidsålder till tidsålder. Han är en tidsresande och som sådan lever han ett komplicerat liv. Under åren som följer fortsätter Henry att besöka Clare och så småningom blir hon förälskad i honom. Men det är inte förrän Clare fyller tjugotvå som hennes och Henrys tidsåldrar synkroniseras för första gången, och i nutiden ser situationen plötsligt annorlunda ut. Clare känner igen sin tvillingsjäl och älskade, Henry har ingen aning om vem Clare är. 

Sedan jag såg trailern till filmen har jag längtat efter att få se denna film men när jag väl såg den så.. jaa jag hade helt enkelt för höga förväntningar men filmen är helt klart riktig bra. Dock blev det lite förvirrande ibland med all "resande" men en film som jag rekommenderar för alla.

Betyg: 4/5

I'll never forget my first steps


I miss you


Green


11 new songs


Slut


Då har man slutat i grundskolan, fy fan vad skönt. Betygen blev bra, efter ett snack med min bildlärare så fick jag MVG i slutbetyg i bild, tackar! Så man kan väl säga att jag är väldigt nöjd med mina betyg, har kämpat som en galning detta år. Aja så det var kanske sista gången jag såg alla, sorligt men som sagt livet går vidare och man har ju facebook, hah. Min lärare ville ge oss alla i klassen något personligt så vi fick en låt kan man väl säga. Jag fick Poker Face med Lady Gaga, haha. Men ett bra avslut fick man i alla fall.

Vilken katt jag har...


Min lilla Sune har varit i slagsmål och gjort illa sig ordentligt. En utav hans klor sprack sönder och tydligen så var det skelettet som stack ut också så det blev in på akuten idag. Vi fick först vänta i en timma sedan var det att söva ner honom och ta bort klonjäveln som satt kvar och fick reda på att vi måste hålla honom inne i en vecka men kunde dock släppa ut honom tidigare + att han måste ha en tratt på sig. Så det blev cirka 3 timmar på djurkliniken och en massa pengar, tur att han bara hade gjort illa en utav hans klor. Aja men jaa han blev ju lite vinglig efter bedövningen och sövningen om man kan beskriva det så och han är fortfarande det. Hans plan verkar vara att springa in i väggarna och försöka då få av tratten men han har märkt att det inte funkar så han sover just nu (med öppna ögon, läskigt - tydligen vanligt efter en nedsövning).

Sommarjobb


Nu är det så att jag och syrran har fått sommarjobb! Lycklig! Nu hoppas jag bara att det kommer bli roligt och bra väder för det jag ska göra är typ vara ute varenda dag och hålla på med olika saker. Aja spela roll vad det är för något men just nu ser det ut som om jag kommer få mer pengar än min syrra, haha! Ännu mer lyckligare.

8/6-2010

Idag hittade man dessa saker i brevlådan. Är man glad eller är man glad?


Idioter


Jag säger bara fy fan på alla jävla idioter, lär er verkligheten. Denna ras är inte någon jävla mördarhund!
Det finns inga farliga hundar, det finns bara farliga människor.


Robin Hood


Idag blev det bio med årskursen, som ni säkert förstår så såg vi Robin Hood. Helt okej film men jag föredrar nog den tecknade Robin Hood (med räven). Dock fattade jag inte att filmen handlade om hur Robin Hood blev till självaste Robin Hood om man kan säga det så. Aja, lite komplicerad var den i alla fall.

Kim Källström


Målaren Josefine


Oh, jag gillar "Målaren Josefine", haha. Nej men igår målade jag om vår friggebo om det heter så på tomten, mycket roligt var det. Nu längtar jag ännu mer till höst.

Utmanad

Så här går det till:
- Varje bloggare börjar med att skriva sex sanningar om sig själv.
- Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själva i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker ni inte visste om mig:
- Jag är otroligt trögfattad
- Jag har ett slags bildminne
- Jag är 7 minuter yngre än min tvillingsyrra...
- Jag är väldigt hård mot mig själv
- Jag är väl rätt känslig
- Jag hatar att visa mina känslor
Jag utmanar följande:
Frida
Johanna
Josefin
Och för er som känner er utmanad eller något sånt.

1 juni 2010


Herregud vad veckorna går fort, nu är det bara nio dagar kvar och sedan säger man hej då till grundskolan-äntligen. Aja ifall om ni vill veta en liten rolig sak så har mamma lyckats slänga flera lotter som hon köpte för någon dag sen och hade då inte fattat att hon hade glömt att skrapa tre rutor och det var just de rutorna som man kunde tydligen vinna runt 9 miljoner, jo så gissa vad hon gör. Hon går ut till soptunnan och kollar igenom varje påse efter de dära jävla lotterna och hon vann endast 50 kr, så jaa inga 9 miljoner, haha.

Australia


Det var en fredag kväll i maj


RSS 2.0