Som en Hollywoodfilm

Åh måste berätta en så gullig historia eller vad man nu kan kalla det. Aja en utav mina vänner var påväg hem för någon dag sen och satt då på ett pendeltåg hem. Då när hon satt där så fick hon och en kille ögonkontakt och de började typ jaa kolla på varandra (jag var ej med, hon berättade). Sedan när de skulle gå av vid samma station - slut station så sprang killen ikapp henne och sa "Jag måste bara ge dig mitt nummer" och imorn ska de träffas, hur gulligt är inte detta? Som en riktig Hollywoodfilm, hah. Jag visste inte att Sverige kunde erbjuda på detta

Tattoo


Tatueringar är något utav de coolaste jag vet, det är så snyggt! Kolla bara på Dougie's (vänster), Angelina's (mitten) och Pierre's (höger) tatueringar, så jäkla snyggt! I framtiden ska jag i alla fall ha en tatuering och det kommer kanske bli vid axlen ungefär, som Angelina typ, med någon betydelsefull text kanske. I höst är det ju bara ett år kvar tills lilla jag fyller hela 18 år! Hah det kan man knappt tro.

Sweden - Bosnia Herzegovina


29/5-2010

Har inte haft så mycket tid till all dess bloggande de senaste dagarna. Det har hänt otroligt mycket saker som jag inte orkar babbla upp om men jag kan säga att det var en viss person som övertalade mig att gå på den dära jäkla balen så nu kommer jag gå.. har redan ångrat mig men aja får helt enkelt stå ut.


I fredags så var jag och några vänner vid en sjö och grillade, riktigt mysigt.


Idag så var jag och min vän Sara och fotograferade bland annat min syrras match och en massa fina natur bilder.


Mot kvällen begav jag, syrran och pappa in mot Råsunda och såg träningsmatchen mellan Sverige och Bosnien.

Gamla Stan


Tråkiga bilder, jag vet. Men som sagt, Gamla stan är ett otroligt vackert ställe med mycket historia.

27/5-2010


Dagen började med en cykeltur till en idrottsplats där hela skolan skulle ha så kallade friidrottsdag. Där spenderade man en hel del timmar..i onödan aja sedan cyklade jag hem och då tog jag tid. Det tog endast tio minuter att cykla från idrottsplatsen - hem. Annars om jag skulle ha tagit bussen så skulle det tagit runt en halvtimma - 40 minuter pga byta buss. Så fort gick det och sedan blev det en massa plugg och nu är jag färdig och känner mig riktigt bra.
Jag är glad.

Finalist!

I'm so happy. Jag har blivit en utav de fem finalisterna i Caroline's fototävling om att vinna ett close-up filter från tvspelsweb.se. Om ni tycker att jag förtjänar en röst så kan ni klicka här och rösta på nummer 2.
Nedanför ser ni mitt bidrag.


Things will never be the same


Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine


Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine (cover)
Bättre cover får man leta efter.


Fototävling hos Caroline


Nu har Caroline startat en fototävling i samarbete med tvspelsweb.se Temat är: Djur. Det man kan vinna är ett valfritt close-up filter. Ovanför ser ni mitt bidrag.

En lördag i maj


Har glömt bort att berätta att min lille Sune fyllde hela 5 år i veckan, kan inte förstå att han redan är 5 år, han beter sig ju som värsta lillkillen, hah.

Idag vaknade jag runt tio och vid elva for jag och bettan till gymmet. Ni vet bettan har gått och fyllt 16 år (äntligen) så nu kan hon gå på gymmet. Det var väldigt roligt, mycket roligare än att gå själv eller med mamma och pappa. Det verkade som om bettan tyckte det var roligt med så hon kanske skaffar kort där också, mycket trevligt.

21/5-2010


Detta är ovanligt, jag sitter fortfarande i skolan och pluggar - slutade klockan ett. Har ändrat lite på min so-uppgift om religion m.m och skulle ha lämnat in den nyss men märkte att alla lärare sitter i matsalen och har typ möte? Så jag väntar ett tag, har ingen tid att passa. Men efter detta så blir det nog fotboll.

Ikväll blir det några avsnitt av Prison Break 4 tror jag, annars blir det kanske The Notebook, det var ett bra tag sedan jag såg den (om ni inte har sätt den så har ni missat något, ett måste i livet att ha sätt denna film).

Carolina Liar - California Bound


Carolina Liar - California Bound
Ett band som består av en amerikan och fem svenskar
men ändå så har de aldrig spelat i Sverige...


The Time Traveler´s Wife


En film som jag gärna skulle vilja se just nu.

En annan del


(Sista bilden är fotograferad av Sara)
Här kom det lite mer bilder från fotorundan för två veckor sen.

Clothes I want


Sony Ericsson W995


Nu har jag ändrat mig efter jag fick se hur bra kameran var på W995, så nu har jag bestämt mig att köpa en sådan men vet dock inte vilken färg. Jag är lite trött på svart, har alltid haft en svart mobil men ändå... annars kanske röd? Den blir lite rolig, en färgglad mobil, fast jag vet inte. Med silver vet jag heller inte, lite tråkig tycker jag. Vad tycker ni? Just nu lutar det nog mest åt svart eller röd.


Varmt


Helt klart är det den varmaste dagen hittills, kollade precis hur många grader det var och det var 27 grader i solen!! Nu är fan sommaren här. Har spenderat för det mesta i solen idag så gissa om man var varm, hah.

16/5-2010 Hemma


Som ni vet var jag i härliga Göteborg från i fredags till idag. Det blev Liseberg på lördagen, trots det regnade (mycket) men sedan vid 1 tiden slutade. Vi började med Balder och alla de dära men efter cirka en timma eller två så mådde jag plötsligt jätte illa så det blev inget mer åkande för mig. Försökte då spendera lite pengar på lotter, det slutade med som vanligt att jag inte vann något...

13/5-2010


Nu är det så att jag ska till Göteborg imorgon, kommer hem på söndag eftermiddag.
Om vädret tillåter blir det Liseberg på lördag, annars shopping.

Sony Ericsson C901 GreenHeart White / Sony Ericsson W995 Svart


Jag funderar på att köpa en ny mobil igen. I början av året ville jag ha en likadan mobil som min mamma men av någon konstig anledning så råkade jag köpa fel mobil, det märkte min syster när jag hade öppnat förpackningen... så då fick jag en skit mobil och är väldigt trött på den eftersom man inte kan göra ett piss med den. Så jag tänker såhär: Jag har sämsta telenor just nu och den går ut i juli så då ska jag börja med tele2 kompis, så om jag köper en helt ny mobil med just tele2 så blir det mycket billigare än att köpa en mobil med utan abonnemang. Så nu har jag hittat två mobiler som jag skulle gärna vilja ha: Sony Ericsson C901 GreenHeart White eller Sony Ericsson W995 Svart, just nu lutar det mest åt C901, den verkar vara väldigt bra och den är cirka en tusenlapp billigare. Men den andra W995 har kameran med hela 8,1 megapixel, det skulle sitta fint men jag vill nog ändå ha C901, den har ju också rätt bra kamera med 5 megapixel och det duger för mig.

Goodbye


Won't look back When I say goodbye Gonna leave this all behind me


Usa


Jag har tänkt väldigt mycket på min framtid de senaste veckorna, bland annat om en framtid i Usa? Om jag skulle flytta dit så skulle det nog vara en väldig bra anledning t ex filmregissör men som om det skulle hända, nej men jag vill nog bo kvar här i Sverige och jobba som målare i framtiden och sedan när jag blir äldre drar jag mig ut till landet, det tycker jag låter härligt. Dessutom suger min engelska så det skulle ju ändå inte funka men om jag fick välja vart jag skulle bo i Usa skulle det nog bli i Los Angeles, någonstans i Alaska eller kanske i Colorado?

År 2010=Drama & Humor



Bild nr 1: Dear John. Dear John är baserad på en utav Nicholas Sparks böcker och självaste filmen är regisserad av svensken Lasse Hallström.
Bild nr 2: The Last Song. Ännu en film som är baserad på en utav Nicholas Sparks böcker.
Bild nr 3: I Love You Phillip Morris. En dramakomedifilm med Jim Carrey.
Bild nr 4: Hot Tub Time Machine. Ännu en komedifilm med bland annat John Cusack.
Bild nr 5: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Tredje filmen av Narnia serien.
Bild nr 6: Kommissarie Späck. En svensk komedifilm. Parodi av Beckfilmerna. Filmen är regisserad av Fredde Granberg som var bland annat med i miniserien Hem Till Midgård.

I år verkar det vara ett drama och komedi år bland de nya filmerna. Ovanför ser ni några filmer som kommer/kommit ut detta år, dessa 6 filmer är nog några utav de som jag ser mest fram emot, allra mest är nog tredje narnia filmen och Kommissarie Späck.


12/5-2010


Det verkar som om sommaren börjar komma nu, idag var det hela 21 grader i solen! Riktigt skönt.


Högt över staden


Trädkänguru


Trädkänguru (Dendrolagus) är enligt mig en utav de coolaste djuren på denna jord

Simple Plan - Perfect Live

SP - Perfect Live 29/3-08 (filmad av mig) SP in my heart. Vill så gärna se de igen, de är helt enkelt bara för bra.

Lose


Tears stream down your face When you lose something you cannot replace


Pictures from yesterday


7/5-2010

Efter skolan for jag, Sara, Amanda och Johanna in till stan för att fotografera. Först blev det till Odenplan och därefter Gamla stan och Slussen. En hel del skratt blev det också, fast det var mycket kallt så klarade vi oss galant. Detta blir nog inte sista gången.


-


Jag tror knappt mina ögon eller öron! Alla verkar tro att jag inte kommer klara av att inte dricka någon alkohol tills jag fyller 30 år, shit känner ingen mig eller? Jag kan säga såhär: Jag äter eller dricker inget som jag tycker luktar illa och jaa sprit och allt sånt luktar skit. Kanske inte så bra förklaring men jag menar att jag aldrig kommer röra en droppe alkohol. För det första så stinker det, det andra är att man bara blir full och gör dumma saker och för det tredje förstör man sin hälsa. Kan också säga att jag aldrig kommer röra en cigarett, det måste mina vänner hålla med om att jag kommer klara av att aldrig röka under mitt liv, fy fan det är nog det värsta jag vet och inte nog med det, cigaretter förkortar ens liv! Tänk på det. Mamma och pappa borde vara jävligt stolt över mig som håller sig borta från all dessa saker.

6/5-2010


Är äpple gott eller är det gott?

Jag måste bara få säga välkomna all nytt folk. Otroligt många som har besökt här!
Känn er som hemma och hoppas att ni trivs, här är en blogg om foto, film och musik.


Jake Gyllenhaal


Visste ni att skådespelaren Jake Gyllenhaal har svensk påbrå och tillhör den svenska adelsätten Gyllenhaal?
Kanske lite sent men ändå, visst är det coolt?

Gladiator


Om du inte har sätt denna film, se den. Liksom ett måste ha sätt innan man dör.

5/5-2010


Jag har aldrig fattat grejen med att klä upp sig och gå på bal eller överhuvudtaget att bara gå på en fest, som alla nior har ska vi ha en bal på skolan och jag bestämde mig för länge sedan att jag inte ska gå och än håller jag mig vid det. Jag är inte direkt den personen, om jag kan säga det så, tycker bara att allting är så jobbigt. Men det jag verkligen inte förstår är att alla tjatar på mig att jag måste gå "Men Josefine, kom igen, du kommer bara att ångra dig sen", ja men då får jag väl göra det. Ursäkta men jag vill verkligen inte och acceptera det, jag kommer inte att ändra mig, jag går inte på den jävla balen.

Deal

Jag och mina kära vän Josefin gjorde en deal idag. Jag har alltid varit emot alkohol eller hur jag nu ska förklara, aja hur som helst så bestämde vi att om jag inte har druckit något alkohol under hela mitt liv så skulle jag få hundra tusen kr men vi kom på en sak, för att lyckas med detta så måste jag ju dö, så då ändrade vi lite. Vi kom överrens om att om jag inte har druckit något innan jag fyller 30 så får jag 5000 kr och om jag misslyckas så får Jossan.
Så vad tror ni? Vem vinner?


4/5-2010


I flera år har jag alltid velat börja surfa men det har aldrig blivit av, det kanske beror på att jag bor i ett helt fel land? Eller i alla fall fel stad. Om jag minns rätt så brukar västkusten ha vågor så man kan surfa men det är alldelse för långt bort. Men jag har hört att det finns ett ställe utanför Stockholm i skärgården där man kan surfa och det ska finnas till och med surfskolor? Om någon vet om detta stämmer, skriv gärna en kommentar!

Secondhand Serenade - It's Not Over



Secondhand Serenade - It's Not Over


3/5-2010


Shit vad dagarna går fort! Plötsligt har det gått och blivit maj och solen lyser. Bara några veckor kvar tills allt är slut och redan om en vecka drar jag till Göteborg, roligt! Idag blev det inte så mycket gjort, en typisk måndag alltså. Istället fick Johanna och Wendela syn på några utav mina nya spel på ipoden: Parking och Traffic Rush. Så nu har Wendela gått och slagit mitt rekord så senare hade jag tänkt att slå hennes rekord, hah. Roliga spel? Oh ja, man blir beroende.

Greece


Idag gick jag igenom en massa bilder och bland annat så hittade jag dessa bilder (ovanför) som är från när mina föräldrar var i Grekland någon gång när jag och mina syskon var små. Riktig fina bilder och ett mycket vackert land.

RSS 2.0