29/9-2010


Nu är jag deprimerad, kommer inte få ha något måleri på hela fem veckor - vi ska ner till bygg och bygg ska till måleri. Jag säger bara, fan dom ifall de förstör mitt bås! Jag som fick veta igår att jag fick G++ (högsta man kunde få). Jag har märkt att jag kommer kanske få mycket jobb i framtiden, t ex här hemma ska det fixas med en hel ny våning, det betyder också att jag får ett nytt och större rum!!

Jag har förstått nu att jag aldrig kommer hitta den ryggsäcken från burton, finns typ inte längre att köpa :(

Take me back to the summer


Burton ryggsäck!

Jag efterlyser en sjuk snygg ryggsäck från märket Burton. Den är i olika nyanser av röd med rutiga detaljer (?). Kanske förra årets modell? Men i alla fall, om ni kanske vet vilken jag menar, kanske möjligen vet vart den finns och köpa, snälla säg till! Jag ska ta mig fan ha den dära ryggsäcken, enligt mig är den världens snyggaste ryggsäcken som har gjorts!

(Jag vet jag är väldig konstig, men om det är något jag
älskar är det ryggsäckar, har en dussin här hemma hah)

A good day


Av någon anledning så har det varit en bra dag idag. Bussen kom i tid, målat, fattat mattematik, gått m.m.


Big plans


Sitter och drömmer om en finfin resa, vill åka runt i världen och se en massa saker. Dock ska jag inte klaga, det blir Thailand över jul och förhoppningsvis ska jag samla ihop några tusen till och kanske åka på någon resa nästa sommar själv. Funderar mycket på London igen men nää vill se något nytt, kanske New York eller någonstans i Canada? Om jag lyckas samla in så mycket pengar kommer det bokas in i min kalender. Vill ju också åka till Frankrike och lära mig surfa. Det finns så mycket jag vill göra men varför ska allting vara så dyrt?

Skräckfilmer och annat

Jag vet att det finns människor som gillar skräckfilmer, dock är jag inte någon utav de. I alla fall, här är den äckligaste/läskigaste filmen jag har sätt i mitt liv: Wolf Creek (baserad på verkliga händelser). Wolf Creek såg jag när jag var cirka 12 år, trodde det var någon dramafilm... men jaa det var ju det verkligen inte

För er som inte gillar skräckfilmer som jag, så rekommenderar jag dessa filmer att se:
Up: Helt otrolig bra film, får inte nog av disneyfilmer, i love this movie.
Grown Ups: En sådan film som man sitter och skrattar hela tiden, ett måste att se om man gillar komedi.


Kings and Queens

Lägger återigen upp denna video, den är ju bara för cool.
Sorry SP men denna är nog den bästa musikvideon som har gjorts.


15/9-2010


Det kanske är dags för ett par nya skor nu?


Some people die


Happy


It was you I was thinking of


Monsters Inc 2 = 2 november... 2012


Rädda Mättinge


Jag hoppas att det finns någon god människa som har ett hjärta som kan köpa sig stället och fixa i ordning Mättinge. Bara jag tänker på att lillsyrran mister detta ställe gör mig rasande, nej detta får helt enkelt inte hända. Nu ogillar vi RBU som säljer detta fantastiska ställe! Bara man kollar på priset gör en riktig förbannad!

The Maine - Right Girl (Acoustic)


Stay with me


We love you too


two movies to look forward to


Solnedgångar


Good day


Idag slutade man kvart i elva, riktigt skönt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska plugga lite matte. Men en sak vet jag, ikväll ska jag se Old Dogs, en utav de presenter jag fick i onsdag, ni vet, jag och syrran fyllde ju 17 år i onsdags. Man måste ju skryta lite, det är ju mindre än ett år kvar man blir 18 år.

2/9-10


I'm tired of this

I do not understand these kinds as you
To just come and go as you think it suits you
You seem to have no problems with it
But I'm tired of this,
I'm not going to be kind to you longer
But I'm not going to sink down so low you do


RSS 2.0