lycka

 


.

Jag beundrar de som lever sina drömmar, de som har vågat satsat. Min syster har bestämt sig nu att hon ska satsa till 100% att bli pilot. Hon pluggar förfullt och läser extra kurser för att kunna söka till utbildningen. En lärare som jobbar på det universitet som min syster ska söka till, rekommenderade att hon inte ska söka för i år var det 220 som sökte och 12 blev antagna. Min syster lyssnar inte, hon har bestämt sig för att bli en av de 12 stycken. Det beundrar jag riktigt mycket, att hon vågar. Jag önskar att jag kunde säga detsamma, att jag vågar men det gör jag inte. Jag är så jäkla rädd för att misslyckas. Jag hatar det hos mig. Jag säger massa saker som jag ska göra men det blir aldrig av, för jag vågar aldrig ta den dära chansen.


lycklig var ordet.

Att saker och ting kan ändras så jäkla snabbt är rätt komiskt. Men huvudsaken är att jag är glad, och lycklig för den delen så den som förstör min glada tid kommer få en käftsmäll, tro mig, jäkla inte med mig nu.


what the hell happened?


Are you ready to turn the tide?


-

Math Exam.
Before the exam:

During the exam:

After the exam:When you poke someone and they think it was somebody else


That moment when someone bumps into you and doesn't say 'excuse me' or 'sorry'

lol


Tänk om man kunde ha denna utsikt varje dag, nej vänta, det kan man ju...


Edinburgh 2011

...om man har en halv miljon kr & en smart fungerande hjärna.

I feel like Im waiting for something that isn't going to happen


iPhone 4 + Instagram

It's a beautiful world


11/11-11


Just nu är vi inne på dekorativmålning i skolan, gillar det mycket. Ovanför ser ni vad jag och en rolig person vid namn Johanna har gjort, elr okej, det är bara min som syns men nöjd blev jag i alla fall. Hur som helst blev den klar idag och har även hunnit målat klart hallen vid Restaurangen i skolan med ett gäng från klassen.

What do you want to do before you die?


RSS 2.0