18 dagar kvar


Bilden är fotograferad av min mamma eller pappa när de var på Maritius.
Bara 18 dagar kvar nu till Thai!!


Jag har aldrig fattat grejen...

Jag har aldrig fattat grejen varför man inte kan hålla käften på lektioner? T ex, när min klass har matte i skolan, då ska läraren gå igenom hur man räknar på ett viss sätt m.m. nää då ska minsann alla prata så man knappt hör sen när man väl ska börja plugga så kan man inte koncentrera för alla pratar så jävla mycket. Jag trodde att alla skulle vara mer allvariga på gymnasiet men jag hade visst fel, jag har kommit till dagiset...

Phoebe


tumblr.com + weheartit.com

Något jag har gått och förälskat mig i är tumblr.com och weheartit.com,
har en sida på båda, tänkte dela med mig. Tryck här  och här för att komma till mina sidor.


...


19/11-10 En dag att minnas + McFly...

Okej, i måndags kom McFly's nya album ut, vad kan man säga? Det är verkligen inte dom. På hela albumet finns det bara en bra låt enligt mig, That's The Truth, ett måste att söka på spotify, den är sjuk bra i alla fall. Men jag hoppas att McFly inser att de har gått åt fel håll, att de ska fortsätter i sin gamla stil. För mig så kommer jag se McFly från deras gamla låtar, ej deras nya album, nää det här får de fixa till!

För övrigt så har min vecka vara ríktigt bra, eller nää igår i alla fall. Dagen började med matteprov, gick inge bra tyckte jag. Sedan blev det engelska, helt okej, skulle skriva om min barndom m.m. När vi väntar på svenskan så kommer matteläraren och säger "Josefine, du fick VG på provet", what?? Snacka om att jag blev chockad, men det visade sig att jag fick VG på provet! Jävlar!!!!!!!! Shit pommes frites vad stolt jag är. Mitt första VG i matte, helt jävla sjukt. Snacka om att jag fick en jävla bra mattelärare som kan förklara så jag fattar! Dagen i skolan slutade med film på svenskan. Slutade klockan tolv som varje fredag, vad kan man klaga på denna fredag?
19 november 2010 är en dag jag kommer minnas.


-


14/11-10


Jag gillar min baksida av mitt matteblock, har ritat en liten Wall-e, blev faktiskt rätt nöjd med den. Apropå matte, det går riktigt bra för mig i matte nu, det har nog aldrig gått såhär bra i hela mitt liv med matten. Jag har alltid haft svårt med matten men nu när jag började på gymnasiet fick jag en bra lärare som kan förklara så jag förstår, kan säga att det inte är många som har lyckats med det.

-


Nickelback


För första gången känner jag mig inte ensam


39 dagar kvar


Jag funderar på att göra en ny kategori för Thailand eller en bara för resor, ska fundera lite på det tror jag...


This could really be a good life, good life


...


Tänkte bara säga, rest in peace Andy Irons


Hans Zimmer


Om ni inte vet vem Hans Zimmer är så har ni missat något. Hans Zimmer är nog den bästa filmmusikkompositör i världen. Han har gjort musik till bland annat Pearl Harbor, Pirates of the Caribbean, Spirit, The Pacific, Inception m fl. Just nu är Honor från The Pacific som spelas på spotify, sjuk bra!

4/11-2010


Något som jag tycker är väldigt hmm... avslappnade är att åka bil + lyssna på musik. Att få kolla ut genom fönstret och se nya miljöer med musiken i öronen, drömma bort typ. Jag kan tänka mig vart jag har fått det här ifrån, är 99% säker att det är från pappa. Han berättade att när han gick i fyran-femman så brukade han sätta sig på tunnelbanan och bara följde med liksom, det slutade med att han åkte alla linjer - alla stationer i Stockholm, haha.

Drama eller krig?


Jamie Bell i Flags of our Fathers.

Jag har kommit fram till att The Pacific liknar allt mer filmen Flags of our Fathers, i alla fall lite. Aja hur som helst, hittills är det jävligt mycket drama, det är sådär, vill ha mer krig men det kommer nog. Det känns taskigt att säga att jag vill se mer krig när allting är verklighetsbaserad så på något sätt måste väl ändå drama vara bättre än krig?

Äckligt och farligt.

Idag skulle jag och syrrorna vaccinera oss inför Thailand, så vi for iväg. När vi kom fram visade det sig att det inte fanns någon kölapp så det fanns ingen kö. Aja vi tog i alla fall en lapp som man skulle fylla i och sedan väntade vi ett tag men inget hände. Sen gick mamma fram och då fick hon reda på att det vara bara EN som jobbade och det var rätt mycket folk som ville vaccinera sig. Hur som helst, hon som var där och jobbade, jo hon jobbade som sagt helt ensam, tog emot kunder, betalade, vaccinerade m.m alltså allt. Sedan kommer hon tillbaka och då har hon fortfarande samma handskar på sig från när hon kom ut från vaccin rummet eller vad man nu kallar det, sedan tog hon emot kort som folk betalade. Alltså fatta vad äckligt! Det är ju fan farligt att hon inte byter eller tar av sig handskarna, nää usch. Så det blev ingen vaccinering idag, det blir på måndag istället fast på ett annat ställe.
Tack och lov.

Det var en sommarkväll


Lifehouse - It Is What It Is


The Pacific


Imorgon släpps The Pacific. Smarta jag hade förbeställt så nu är den här hemma hos mig. Funderar på att kolla men nää väntar tills imorn tror jag, nu får jag hoppas att den är lika bra som Band of Brothers, men det kommer nog bli bra.

(Nu har jag förstått att jag är sämt på att redigera bilder).

Leonardo Dicaprio


Om det är någon skådespelare som har lyckats så måste det vara Leonardo Dicaprio. Han är helt klart en utav de bästa skådespelarna och förblir det. Om jag skulle välja vilka hans bästa roller är det nog i Titanic, Shutter Island, Blood Diamond, Body of Lies och Gilbert Grape. Har inte sätt än Inception eller The Departed men det blir nog inom en snar framtid, smarta jag missade The Departed i lördags...
Det är lite sjukt, i mamma och pappas bokhylla står filmen Catch Me If You Can men jag har aldrig kollat på den. Jag har sätt alla filmer men förutom den, det är något konstigt med mig så jag tänkte ändra på det och slå mig ner framför tvn och se på den nu.

Några timmar senare.
Catch Me If You Can, ojoj, en riktig bra film ju! Man blir minsann aldrig besviken på Leo.

Saosin - You're Not Alone


RSS 2.0