Drömresan


Drömresan Usa: Hawaii, Los Angeles, San Francisco, New York, Savannah och Orlando


Målerilinjen.


Om en vecka får jag äntligen ha måleri igen, vi har haft bygg i en månad men nu är det över. Har glömt bort hur det är att vara i mitt bås och måla... hmm, för mycket bygg blev det nog tror jag.

Två år sen

Imorn är det exakt två år sen jag såg min tredje konsert med Simple Plan. En utav de bästa dagarna i mitt liv.
Simple Plan förblir mina idoler. Nedanför ser ni när jag såg de den 29 mars samma år. Filmad av mig.


48 dagar kvar!!


från: http://www.fritidsresor.se/

Jag hade glömt bort...

Jag har totalt glömt bort Boys Like Girls, de är ett sjuk bra band dock deras senaste album är inte bra, de går åt pop hållet som alla band verkar göra, lite tråkigt. Men aja, två favoritlåtar från bandet ser ni nedanför.


Ge den ditt hjärta och den ger dig sitt

”En hund har inget behov av flotta bilar, stora hus eller märkeskläder. Statussymboler har inget värde alls. En vattendränkt pinne duger alldeles utmärkt. En hund dömer inte andra efter deras färg, tro eller klass utan efter vilka de är på insidan. En hund bryr sig inte om ifall man är rik eller fattig, utbildad eller analfabet, smart eller trög. Ge den ditt hjärta och den ger dig sitt” - John Grogan (från verklighetsbaserade boken Marley & Jag)

Denna text kommer från boken Marley & Jag, har precis läst ut den och jag älskar boken! Okej jag råkade se filmen först men det spelar ingen roll, boken är så mycket bättre men helt klart så har de lyckas med filmen också. Jag rekommenderar boken för alla.


Inspiration


Från: weheartit.com


Killers


Som alla nog vet så är Robert Luketic regissören bakom denna film. Han har gjort tidigare The Ugly Truth, som är sjuk rolig så jag hade stora förväntningar för Killers. Filmen är okej, vackra miljöer, inte lika mycket komedi i filmen som jag hade trott men jag är nöjd med att den står i min bokhylla.

En ny liten sak

Nu har jag startat en ny blogg, eller jfsh.blogg.se kommer jag fortsätta med men den här nya grejen lägger jag upp bilder som jag gillar, hittar de lite här och var. Om ni är intressaerad spana in somepeoplelive.blogg.se.


Monica's older brother


The Bourne Identity


Ikväll på trean går The Bourne Identity, aldrig sätt den så jag tänkte se den. Smarta jag tänkte ju köpa den här filmen men lyckades köpa trean istället för den första... så ja, om jag inte tycker filmen är något bra ikväll så säljer jag The Bourne Ultimatum. Den är den enda i min filmsamling som jag ej har sätt, haha.

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


A beautiful evening


Brothers


,

mrs-norris:  acciojordan:  homemadedarkmark:  loldemort:  longlivethequeen:carpios:socialsymphonies:heymindreader-:ieatz0mbies:malfoydracomalfoy:imissyourstupidface:jane


I’ll stand right beside you


Ojsan


Jag vet inte vad som har hänt? Det har stigit sjukt mycket i statistiken och jag fattar noll


Cobra Starship

Ett sjuk bra band som har fått en plats i mitt hjärta.


En funderare


Funderar på att beställa hem någon utav dessa två tröjor men kan inte bestämma mig för vilken. Båda är ungefär lika dyra men om det är något jag har svårt att hitta så är det tjocktröjor + jeans. Jag får ta en funderare under dagen tror jag. Senare under dagen ska jag försöka hitta ett par nya jeans, det blir in till Wesc och Åhlens City tror jag. Jag har märkt att det är bara Wesc som har de braiga jeansen för mig, sorligt nog kommer nog mina pengar försvinna med detta...

13/10-2010

Idag blev det en liten fotostund med min saknade vän Sara.
Det var riktigt trevligt och fick ju veta en massa nya trevliga saker.
Nä, det här måste vi göra om!


Good Charlotte is back!

Sjuk bra låt, dock inge vidare bra video... men vad fan, de är äntligen tillbaka!


En dag att minnas


Rubriken säger allt. Idag var jag och min vän Frida på Hem & Villa-mässan, det som vi var mest intresserade av var Johnnie och Mattias från Roomservice som skulle vara där och prata m.m. Det slutade med att vi fick autografer (?) och ett svar på våran fråga om Johnnie tog emot APU-plats, vi visste redan svaret innan men vad fan, man kan ju drömma liksom. Men trevliga var de, okej Frida pratade mest för blyga jag vågade inte säga mycket. Så nu har man träffat de personer som jag aldrig trodde jag skulle få träffa avklarat, haha. I'm happy.
(Och jag vet att det står Josefin, inte Josefine, orkade inte bry mig helt enkelt.)

The Last Song


The Last Song, oj, oj... lika bra som The Notebook och A Walk To Remember, kanske till och med bättre? Nu äre Dear John kvar, får se när jag köper den men jag ska ha den, det är ju ett måste.

Some people live


-


Should I laugh or cry?


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vilket jävla år...


Some people laugh


Vi lever men ingen bryr sig

Det gör mig ledsen att folk inte förstår. Att "normala" människor är mycket viktigare än "onormala" människor. Jag har lärt mig att hata doktorer, de bryr sig helt enkelt inte om alla människor som alla tror.
Alla "normala" människor går alltid före, de bryr sig inte lika mycket om en handikappad människa dör, de tycker det är viktigare att rädda en så kallade "normal" människa.

Bara för att vissa inte kan gå eller har någon skada betyder det inte att de är inte lika mycket värda
- alla är lika mycket värda.

RSS 2.0